Checkbox Öppet köp i 30 dagar  Checkbox Snabb leverans  Checkbox Fri frakt över 299kr

Du har inga produkter i din varukorg.

Markslöjd Chrissline

Markslöjd Chrissline lyser upp omgivningen

Vill du göra din trädgård, en park eller ett torg till en mysigare och mer inbjudande plats? Testa att dekorera dem med ljusslingor och ljusnät. Markslöjd Chrissline är ett populärt system från ett av Nordeuropas mest kända belysningsföretag och extra framtaget för att förgylla mörka omgivningar.

Skapa ljusare tider

I takt med att dagarna blir kortare och mörkare växer vår längtan efter ljus. Många fokuserar på att göra hemmet mysigare med extralampor och stearinljus, men glömmer att belysning i exempelvis trädgården kan skapa minst lika mycket stämning. Markslöjd Chrissline är en belysningsserie i klassisk design för utomhusbruk. Belysningen passar bra i träd, flaggstänger, på fasader och altaner. Den är även populär på offentliga platser.

Kvalitet och hållbarhet

Oavsett om du vill göra en plats julfin, fixa extra belysning inför en fest eller bara skapa en ljusare vardag har vi de produkter som behövs för att uppfylla dina önskningar. Produktserien från Markslöjd Chrissline kommer inte att göra dig besviken. I vårt sortiment hittar du utomhusbelysning för alla tillfällen – traditionella ljusslingor, granliknande ljusgirlander och belysningsnät med microlight ljuskällor. Vi har även tillbehör som T-kopplingar, förlängnings- och startkablar. Du behöver dessutom inte oroa dig för hållbarheten; produkterna tål både väder och vind och kan lämnas ute året runt.

Kombinera slingor

Chrissline ljusslinga kan byggas ut till totalt 100 meter, eller 1 000 ljuskällor.

Vi hjälper dig

Gör som våra många nöjda kunder och beställ din belysning på vår hemsida. Vi levererar fraktfritt till privatkunder, företag, myndigheter, föreningar och organisationer i hela Sverige. Ta en titt i vårt sortiment och låt dig inspireras av våra produkter från Markslöjd Chrissline. Betalningen går snabbt och smidigt över nätet och varorna har du inom tre dagar. Är du osäker på vilken produkt du ska välja som utomhusbelysning? Vi på E-lampor.se är måna om att erbjuda alla våra kunder personlig rådgivning. Kontakta oss! Vi svarar gärna på dina frågor!

5 artiklar

Fallande ordning
per sida

5 artiklar

Fallande ordning
per sida