Checkbox Öppet köp i 30 dagar  Checkbox Snabb leverans  Checkbox Fri frakt över 299kr

Du har inga produkter i din varukorg.

Lyktlampor

Lyktlampor för stämningsfull atmosfär

Stearin- och teljus i all ära, men om du är i behov av en stämningsfull ljuskälla som samtidigt är pålitlig är lyktlampor det rätta valet för dig. Du hittar dem självklart hos oss på E-lampor.se. Att välja oss som din belysningsleverantör innebär att du får dina produkter snabbt och enkelt.

Passar ute som inne

Lyktlampor är både vackra och dekorativa ljuskällor. Våra noga utvalda modeller är tillverkade i en klassisk design som producerar ett varmt och stämningsfullt ljussken. De väl synliga glödtrådarna i lampan bidrar till att skenet blir mjukare än vid användning av traditionella glödlampor. Därför passar lyktorna väldigt bra som belysning på hotell, restauranger, kontor eller i kyrkor. De lämpar sig även ypperligt som utomhusbelysning. Särskilt under de kalla vintermånaderna är lyktlampor ett omtyckt alternativ för att sprida ett inbjudande sken över mörka trädgårdar och husknutar.

Något för alla

I vårt breda sortiment behöver du inte leta länge innan du hittar den perfekta lyktlampan för dig och dina behov. Vi har lampor i alla möjliga utföranden – samtliga från det professionella lampmärket Narva. Välj till exempel mellan normal-, kron- eller rörformade ljuskällor. Samtliga är dimbara med de flesta dimmers av standardtyp. Självklart återfinns våra modeller dessutom i olika wattstyrkor och sockelstorlekar. Funderar du på att införskaffa ett antal lyktlampor? Tveka inte att kontakta vår kundtjänst redan i dag om du behöver hjälp.

Trygg handel

Vi vill att du ska känna dig trygg när du handlar hos oss. Därför strävar vi efter att handel på vår webbsida ska vara lika säker som när du handlar i en fysisk butik. Detta har lätt till att vi är certifierade som Trygg e-handel. Dessutom kan du lita på att vi levererar de beställda varorna inom avtalad tid och att du kommer att få hjälp om produkterna inte skulle leva upp till dina förväntningar.

2 artiklar

Fallande ordning
per sida

2 artiklar

Fallande ordning
per sida