Checkbox Öppet köp i 30 dagar  Checkbox Snabb leverans  Checkbox Fri frakt över 299kr

Du har inga produkter i din varukorg.

Halogenlampor

Halogenlampor för alla tillfällen

Har du behov av en glödlampa med extra starkt ljus och lång livslängd? Då är halogenlampan någonting för dig. Vi har lampor för alla tillfällen och användningsområden. Vi erbjuder snabb leverans och gratis frakt. Köp dina belysningsprodukter hos oss redan i dag.

Många användningsområden

Halogenlampor är glödlampor, fast med en viss skillnad. Lampans gas innehåller en halogenförening som oftast består av brom eller jod. Ljuset från dessa lampor är starkt och klart. Till skillnad från lågenergi- och LED-lampans ljus liknar skenet mer glödlampans. Denna likhet beror på glödljustekniken. Halogenlampans glödljus håller emellertid en högre temperatur vilket gör skenet starkare. Du kan använda dem inom nästan alla belysningsområden – bland annat i vanliga lampor, i bygglampan, strålkastaren, som ugnslampa eller små dekorationsspotar. Kika runt bland våra produkter nedan och finn lösningar för dina lampbehov.

Många sockelalternativ

Standardsockel för halogenlampor, halogenreflektorer, halogenspotlights och halogen pin är G-sockeln. G-socklar (g4, g9, gy6.3,gu4, gu5.3 eller gu10) består av två stycken kontaktstift. Sifferbeteckningen i de olika G-sockelalternativen betecknar avståndet mellan stiftens mittpunkter. På E-lampor.se kan du även hitta lampor med halogen som har traditionella socklar (E27 och E14). Dessa kan fullvärdigt ersätta glödlampan på alla användningsområden. Halogenlampor har vidare också sina fördelar; dels ger de ett starkare sken, dels genererar de en energibesparing på upp till 30 procent mer än den klassiska glödlampan.

Personlig service och snabb leverans

Känner du dig osäker på vilka lampor som bäst lämpar sig för dina ändamål? Vi erbjuder dig professionell hjälp för alla dina frågor om belysning. Våra kunniga experter ger dig personlig service och användbara tips, och guidar dig till rätt produkter. Vi levererar de flesta lagervaror inom tre arbetsdagar och bjuder alltid på fri frakt. Många tycker att det ska vara enkelt och smidigt att köpa lampor. Det tycker vi med. Hos oss kan du räkna med det!

1 artiklar

Fallande ordning
per sida

1 artiklar

Fallande ordning
per sida