Checkbox Öppet köp i 30 dagar  Checkbox Snabb leverans  Checkbox Fri frakt över 299kr

Du har inga produkter i din varukorg.

LED

Julbelysning från Chrissline

Byt upp dig till julbelysning i LED

Vintern står för dörren och julen närmar sig. För varje dag som går blir dagarna kortare och mörkret kompaktare. Utmana mörkret med vår populära julbelysning i LED. På vår webbsida hittar du allt du behöver för att sprida ljus och glädje i juletid.

Gör julen ljusare


Vad vore julen utan stämningsfull belysning? Inte mycket. Skapa dig själv en vacker och ljus högtid med julbelysning i LED. Vi har ljuskällor som kan användas både inom- och utomhus. Varför inte smycka din flaggstång eller din husfasad med skimrande ljusslingor? Eller är du kanske i behov av pålitliga lampor till adventsljusstaken eller julgranen? Vi har allt du kan tänkas behöva för att ljusa upp mörkret till jul och skapa en mysig stämning.

Brett sortiment


När du beställer julbelysning i LED hos oss kan du lita på att du får lampor som håller. Vi är återförsäljare av Markslöjds produkter, som är kända för kvalitet, hållbarhet, elsäkerhet och snygg design. Våra ljusslingor finns i grön eller transparant slingfärg och sprider ett varmvitt ljus. Vi har även ljusnät och ett stort antal reservlampor till slingor, adventsljusstakar och julgransbelysning. Dessutom erbjuder vi ett stort urval av tillbehör för dina belysningsprodukter. Oavsett om du är i behov av startkablar, T-kopplingar eller förlängningskablar hittar du dessa hos oss på E-lampor.se.

Smidig och fraktfri leverans


Hos oss hittar du alla ljuskällor, även de som inte finns att tillgå i fysiska affärer och byggvaruhus. När du beställer julbelysning i LED hos oss garanterar vi snabb leverans som dessutom är fraktfri. Varan får du inom en till tre arbetsdagar – antingen skickad direkt hem till dig eller till närmaste serviceställe. Har du frågor eller funderingar? Vår kundtjänst hjälper dig gärna. Ring oss på 08-559 236 50 eller skicka ett mejl till kundtjanst@e-lampor.se.

12 artiklar

Fallande ordning
per sida

12 artiklar

Fallande ordning
per sida