Checkbox Öppet köp i 30 dagar  Checkbox Snabb leverans  Checkbox Fri frakt över 299kr

Du har inga produkter i din varukorg.

Kompaktlysrör

Köp kompaktlysrören hos oss!

Är det dags att köpa nya kompaktlysrör? Är du osäker på var och av vem du kommer att få den bästa dealen? Tur att du hittat hit till oss på E-lampor.se. Vi är experter på bra dealar och allt som har med lysrör att göra!

Hållbarhet och kvalitet?

Ett kompaktlysrör är ett tunt litet lysrör. Precis som lågenergilampor är de väldigt energieffektiva. Alla våra lysrör kommer från välkända varumärken och tillförlitliga leverantörer med både erfarenhet och kunskap om professionell belysning. Som återförsäljare erbjuder vi alltid hållbara och kvalitativa produkter. Dessutom är leveranstiden kort och frakten gratis. Alla våra kompaktlysrör monteras på en G-sockel. Här följer de sockelalternativ våra lysrör kan erbjuda: 2G11, G23, G24d1, G24d2, G24d3, G24q1, G24q2, G24q3, GX24d-1, GX24d-2, GX24d-3, GX24q-1, GX24q-2, GX24q-3 och GX24q-4. Hos oss kan du också hitta dimbara lysrör. Vi tillhandahåller självfallet även kompatibla dimrar och avsedda armaturer.

Tillmötesgående experter

Vi har kompaktlysrör i alla styrkor och utföranden. Varorna du hittar i vår webbutik kommer alltid från välkända varumärken såsom bland annat Osram och Megaman. Detta för att vi vill kunna garantera dig säkra, smarta och hållbara produkter. Vårt sortiment av lampor är som synes välfyllt. Här hittar du många varor som inte säljs i vanliga lampbutiker. Tycker du att det är svårt att hitta rätt produkt bland alla alternativ? Eller har du någon annan fråga som rör belysning? Då är du varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst på 08-559 236 50. Här får du personlig service och användbara tips av våra belysningsexperter.

Alltid fri frakt

När du hittat de kompaktlysrör du behöver skickar du in din order. Vi paketerar produkterna väl och levererar alla våra lagervaror inom bara några dagar. Vi bjuder givetvis på frakten. Och du kan räkna med hållbar kvalitetsbelysning! Beställ dina önskade varor redan i dag.

Artiklar 1 till 50 av totalt 129

Fallande ordning
per sida

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Artiklar 1 till 50 av totalt 129

Fallande ordning
per sida

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3