Checkbox Öppet köp i 30 dagar  Checkbox Snabb leverans  Checkbox Fri frakt över 299kr

Du har inga produkter i din varukorg.

LED-lampor

Byt upp dig till LED-lampor

Handla alla dina LED-lampor på E-lampor.se. Vi jobbar med kvalitativa och säkra ljuskällor. Du får valuta för pengarna och dina varor levererade direkt till dörren. Det är både snabbt och smidigt.

Det energisnåla alternativet

Vad är egentligen LED-lampor? Och varför välja just detta belysningsalternativ? LED står för Light Emitting Diode, detsamma som lysdiod på svenska. Lamporna, som även går under namnet lysdiodlampor består av en eller flera lysdioder. Lysdioderna omvandlar i princip all energi till ljus och ger en energibesparing på upp till 80 procent jämfört med en vanlig glödlampa. Medan en klassisk glödlampa har en livslängd på 1000 timmar håller LED-lampan upp till 50 000. Och till skillnad mot exempelvis lågenergilampor uppnår den full ljusstyrka direkt. Lysdioderna i lampan har monterats samman med en klassisk sockel. Det innebär att den kan utan problem kan ersätta glödlampan på alla dess användningsområden. En annan fördel med dessa ljuskällor är att de inte innehåller kvicksilver.

Dimbara alternativ

Ibland behöver en ljuskälla fungera både som effektiv arbetsbelysning på dagen och mysig stämningsskapare på kvällen. I vårt stora sortiment har vi har förutom vanliga LED-lampor också ett utbud av dimbara sådana. Med dessa kan du enkelt tillgodose alla dina behov och anpassa ljusstyrkan efter situation eller önskemål.

Snabb och fraktfri leverans

På vår webbsida finns pedagogiska guider för vilka LED-lampor som är kompatibla och rekommenderas till just dina dimrar. Behöver du ytterligare hjälp är det bara att kontakta vår kundtjänst. Vi anser nämligen att det ska vara enkelt handla belysning. Vi tycker också att alla kunder ska kunna förvänta sig kvalitativa produkter som både är säkra och hållbara. Det är efter dessa övertygelser vi jobbar. När du handlar hos oss får du dessutom personlig service och rådgivning. Vi levererar alla lagervaror inom en till tre arbetsdagar och bjuder alltid på fri frakt!

2 artiklar

Fallande ordning
per sida

2 artiklar

Fallande ordning
per sida