Checkbox Öppet köp i 30 dagar  Checkbox Snabb leverans  Checkbox Fri frakt över 299kr

Du har inga produkter i din varukorg.

Markslöjd Priceline

Markslöjd Priceline – för mysiga utestunder

Många produkter som förknippas med julen kretsar kring ljus. Några exempel som illustrerar detta är adventsljusstakar, adventsstjärnor, julgransljus och tomtelyktor. Varför inte satsa på mer belysning utomhus för en stämningsfullare högtid? Testa Markslöjd Priceline! Du kommer inte att bli besviken.

För snygg belysning

Vill du överträffa grannens sparsamt julbelysningssmyckade trädgård? Eller införa lite mer julstämning på jobbet? Oavsett vad dina motiv är kan du inte misslyckas med produkter från Markslöjd. Dess serie Pricelines LED-system kan sammanfattas i tre ord: enkelt, genialt och energisnålt. Det effektfulla uttrycket åstadkoms med hjälp av att lamporna – som sitter tätare än på andra slingor – avger ett något vitare ljus. Faktumet att dioderna är energisnåla gör att slingorna kan lysa vackert under lång tid. Därför kan du med gott samvete klä häckarna eller de nakna äppelträden med hållbara ljusslingor utan att känna dig som en energibov. Välj mellan 40 eller 80 lysdioder per slinga. Du hittar även tillbehör som förlängnings-, startkabel och T-koppling hos oss på E-lampor.se.

Garanterad elsäkerhet

Slingor kan användas till detNär du inhandlar produkter från Markslöjds Priceline-serie behöver du inte oroa dig för brister i elsäkerheten. Markslöjds policy är att testa och certifiera alla sina produkter för att säkerställa att säkerheten är garanterad. För det första ska varje komponent i en lampa uppfylla krav på bland annat material, värme och hållbarhet. För det andra är komponenterna separat godkända (som till exempel sladdarna och lamphållarna). Därför kan du lugnt låta dina ljusslingor skina i vintermörkret – dag som natt.

Kombinera slingor

Priceline ljusslinga kan byggas ut till totalt 100 meter, eller 2 400 ljuskällor.

Rätt produkt till rätt person

Vi är experter på belysning och har lång erfarenhet av att hjälpa såväl privatpersoner som företag och myndigheter att hitta passande belysningsalternativ för respektive behov. Vi vet också att våra kunder efterfrågar kvalitet, säkerhet och hållbarhet vad gäller lampor och belysningsattiraljer. Därför är E-lampor.se enbart återförsäljare av varumärken som vi kan lita på till 100 procent.

3 artiklar

Fallande ordning
per sida

3 artiklar

Fallande ordning
per sida