Checkbox Öppet köp i 30 dagar  Checkbox Snabb leverans  Checkbox Fri frakt över 299kr

Du har inga produkter i din varukorg.

Lysrör

Köp dina lysrör hos oss

Behöver du mer ljus i vardagen? Lysrör avger ett starkt sken samtidigt som de håller länge. På E-lampor.se hittar du ett stort sortiment av dessa populära ljuskällor.

En klassiker

Lysrör är idag en av de allra vanligaste lamporna för såväl inom- som utomhusmiljöer. Dessa ljuskällor joniserar argon och kvicksilverånga för att skapa UV-ljus, som med hjälp av ett fluorescerande pulver omvandlas till ett synligt ljussken. Lamptyperna är dessutom mycket energieffektiva – ett rör förbrukar upp till 90 procent mindre energi än en vanlig glödlampa.

Många varianter

Hos oss hittar du lysrör i flera utföranden och former. Samtliga kommer från rekommenderade lampmärken som Airam, Osram, Egma och Megaman. Välj bland annat mellan cirkellysrör, halogenrör, kompaktlysrör och rektangulära ljuskällor. Lamporna finns i ett stort antal olika wattstyrkor och sockelstorlekar. Eftersom lysrör innehåller kvicksilver måste de lämnas in till en återvinningscentral och källsorteras som el-avfall.

Beställ online

Beställ dina lysrör enkelt och smidigt online. Rören är svåra att transportera, varför vi dock ogärna levererar färre än tio stycken lysrör åt gången. Är du i behov av färre lampor eller har du andra frågor? Du är alltid välkommen att kontakta vår kundtjänst.

Artiklar 1 till 50 av totalt 150

Fallande ordning
per sida

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Artiklar 1 till 50 av totalt 150

Fallande ordning
per sida

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3