Checkbox Öppet köp i 30 dagar  Checkbox Snabb leverans  Checkbox Fri frakt över 299kr

Du har inga produkter i din varukorg.

T5

Brett utbud av T5-lysrör

Bra belysning är A och O för trivsel såväl hemma som på arbetsplatsen. Satsa på högkvalitativ belysning i form av T5-lysrör. Du hittar dem naturligtvis online på E-lampor.se

Många fördelar

I vårt sortiment hittar du ett stort urval av T5-rör, vilket är beteckningen för den senaste generationen av lysrör. Till skillnad från T8 är T5-lysrören smalare med sina 16 millimeter i diameter. De är dessutom effektivare än sina föregångare. Driften med elektroniska driftdon innebär att ljuset är helt flimmerfritt och dimbart. Det starka och flimmerfria ljuset gör att T5 ofta återfinns på platser där bra belysning är mycket viktig – som till exempel på kontor eller i kök och badrum.

Stor valmöjlighet

T5-lysrören finns i två varianter – High Efficiency (HE) och High Output (HO). T5 High Efficiency är mest energieffektiv med effekter mellan 14 och 35 watt, medan T5 High Output har högre effekter och därmed ger mer ljus. Du kan dessutom välja mellan raka eller cirkelformade lysrör från tillverkare som Airam och Osram.

Vi hjälper dig

Är du osäker på vilken typ av T5-lysrör som skulle passa dig och dina behov bäst? Vi på E-lampor.se hjälper dig naturligtvis att hitta de rätta produkterna. Vi har lång erfarenhet av att betjäna såväl privatpersoner som företag och myndigheter.

Artiklar 51 till 53 av totalt 53

Fallande ordning
per sida

Artiklar 51 till 53 av totalt 53

Fallande ordning
per sida