Checkbox Öppet köp i 30 dagar  Checkbox Snabb leverans  Checkbox Fri frakt över 299kr

Du har inga produkter i din varukorg.

T8

Bra ljus med T8-lysrör

Om det är hög tid att köpa nya T8-lysrör har du kommit helt rätt. Vi på E-lampor.se är experter på allt som har med belysning att göra och kan erbjuda ett stort antal produkter inom kategorin.

Passar ute och inne

T8 är med sina 26 millimeter i diameter och sockel G13 fortfarande det vanligaste lysröret för allmänbelysning. Det har en effektiv ljusproduktion och en anpassningsbar färgåtergivning. Därför lämpar sig T8-lysröret bland annat mycket bra för användning till armaturer utomhus eller i affärer.

Ledande producenter

På E-lampor.se hittar du ett stort urval av T8-lysrör från Osram och Airam – ledande belysningsmärken inom branschen. De vanligaste modellerna är 18 Watt med en längd på 590 millimeter, 36 Watt med en längd på 1200 millimeter och 58 Watt med en längd på 1500 millimeter. Missa inte heller våra mängdrabatter på utvalda varor.

Trygg nätshopping

Om du väljer att handla dina T8-lysrör via vår hemsida kan du känna dig trygg. Vi är anslutna till Trygg e-handel vilket innebär att dina personuppgifter och annan känslig information är skyddade. Dessutom förbinder vi oss till att leverera produkterna i tid och du får hjälp efter köpet om något skulle visa sig vara fel.

Artiklar 1 till 50 av totalt 51

Fallande ordning
per sida

Sida:
  1. 1
  2. 2

Artiklar 1 till 50 av totalt 51

Fallande ordning
per sida

Sida:
  1. 1
  2. 2