Checkbox Öppet köp i 30 dagar  Checkbox Snabb leverans  Checkbox Fri frakt över 299kr

Du har inga produkter i din varukorg.

Päronlampor

Köp päronlampor – snabbt och enkelt

Är du på jakt efter nya päronlampor? Då har du hittat rätt. Köp dina produkter på E-lampor.se. Vi levererar professionellt inom bara några dagar och bjuder alltid på fri frakt. Det ska vara smidigt och enkelt att köpa lampor.

Lampor från Osram

Päronlampor är små, men effektiva ljuskällor med päronform – därav namnet. Lampan ifråga har många användningsområden, bland annat syns den ofta i dekorationslampor, fönsterljus och kylskåp. Hos oss hittar du päronformade lampor från belysningsexperten Osram. Osram är ledande inom lampområdet och tillverkar enbart hållbara kvalitetsprodukter. Som stolta återförsäljare av Osrams belysningsprodukter kan vi garantera dig en säker och smart ljuslösning. Våra päronlampor har lång livslängd och vi har självfallet lampor i både 15 och 25 watt, anpassade till E14-sockel. Välj rätt styrka efter vad som bäst passar dina ändamål.

Fråga våra experter

Har du en fråga du vill få svar på innan du köper dina lampor hos oss? Då är det bara att ta kontakt med vår kompetenta kundtjänst. Här jobbar professionell och belysningskunnig personal med att hjälpa våra kunder att välja rätt lampor. Vi ger personlig service och garanterar dig svar på alla dina belysningsrelaterade frågor. Mejla oss på kundtjanst@e-lampor.se om du behöver belysningshjälp. Vi svarar inom ett dygn!

Direkt hem till dig

Det ska vara enkelt och bekvämt att köpa päronlampor. Dessutom ska det gå snabbt och smidigt. Priset ska vara bra och produkterna tillförlitliga och kvalitativa. Vi lever upp till alla de kriterier som kännetecknar en professionell lampleverantör. Vi har ett enormt sortiment. Vi arbetar bara med välkända och etablerade tillverkare. Vår belysning är hållbar och säker. Vi tillhandahåller alla de extratillbehör du kan tänkas behöva. Vår leveranstid är kort, frakten gratis. Köp dina lampor hos oss och bli garanterat nöjd! Beställ dina produkter redan i dag.

4 artiklar

Fallande ordning
per sida

4 artiklar

Fallande ordning
per sida