Checkbox Öppet köp i 30 dagar  Checkbox Snabb leverans  Checkbox Fri frakt över 299kr

Du har inga produkter i din varukorg.

Markslöjd

Julbelysning från Chrissline

Kvalitetslampor från Markslöjd

Det är skillnad på lampor och lampor. Satsa på hållbar, miljövänlig och unik belysning från en av Nordeuropas ledande belysningsföretag. E-lampor.se har ett stort utbud av populära produkter från Markslöjd. Hitta dina favoriter i vår webbshop – vi erbjuder kunnig service och fri frakt!

Mer ljus i vardagen

Markslöjds mission är att göra världen till en ljusare plats. Vi är således mycket stolta över att vara återförsäljare av deras produkter. I vårt breda sortiment hittar du prisvärd dekorationsbelysning som jagar bort mörkret och bäddar för mysiga ljusa stunder i vinter. Gör julen till en klarare högtid genom att köpa dina ljusslingor och ljusnät hos oss på E-lampor.se. Vi har produkter som passar såväl inomhus som utomhus – för julgranen, adventsstaken eller flaggstången.

Står för kvalitet

Markslöjd grundades 1963, vilket innebär att de har mer än ett halvt decenniums erfarenhet av belysning och elsäkerhet. De investerar även i en grönare framtid genom att arbeta klimatneutralt med vindkraftverk. I dag finns företaget representerat i ett stort antal länder, och är framför allt känt för kvalitativa belysningsprodukter som kännetecknas av stilren skandinavisk design. Tanken är att lamporna ska ge ett bra och stämningsfullt ljus samtidigt som de utgör ett vackert inslag i hemmet.

För en fröjdefull jul

Vill du också se till att julen blir en ljus och klar högtid? Köp dina belysningstillbehör från Markslöjd hos oss. Vi är måna om att bara erbjuda de bästa produkterna till våra kunder. Vid beställning via vår hemsida har du alltid fri frakt och 30 dagars öppet köp. Varför? Jo, för att vi vill att du ska vara 100 procent nöjd med ditt köp. Beställ dina jultillbehör redan i dag! Är du osäker på vilka produkter som skulle passa just dig? Våra belysningsexperter hjälper dig gärna med personlig service. Ring vår kundtjänst på 08-559 236 50.

38 artiklar

Fallande ordning
per sida

38 artiklar

Fallande ordning
per sida