Checkbox Öppet köp i 30 dagar  Checkbox Snabb leverans  Checkbox Fri frakt över 299kr

Du har inga produkter i din varukorg.

Megaman

Bra belysning med Megaman-lampor

När det gäller bra belysning bör du inte kompromissa. Satsa hellre på kvalitetsmärken som håller vad de lovar – både vad gäller ljusstyrka och hållbarhet. Vi tillhandahåller produkter från de populäraste leverantörerna. Köp högkvalitativa Megaman-lampor hos oss. Du kommer inte att ångra dig.

Ledande varumärke

Funderar du på att inhandla lampor? Välj ett märke som är expert på sin sak. Lamptillverkaren Megaman – ursprungligen Egma ¬– har nära nog ett halvt decenniums erfarenhet inom belysningsbranschen. År 2011 köptes företaget av Airam vilket ledde till att de blev en av de tre största producenterna av lågenergilampor i hela världen. I Europa är de sedan länge det ledande varumärket för lågenergialternativ. Lampor från Megaman är dessutom kända för sin funktionalitet och stilrena design. Vi vågar garantera att du kommer bli nöjd vid köp av dessa.

Oändligt många valmöjligheter

På vår webbsida hittar du ett väldigt stort urval av lampor från Megaman. Valmöjligheterna är nästintill obegränsade. Välj mellan lågenergi- och LED-lampor, mellan glob-, rör-, klot-, puck- eller spiralform med mera. Vi har lampor som passar till alla typer av socklar och de finns dessutom att få i över 20 olika wattstyrkor. Du kan även välja om du vill ha dimbara lampor eller inte. Glöm inte heller att hålla utkik efter våra förmånliga kampanjvaror – billigare kvalitetsvaror får du leta efter.

Smidig leverans utan fraktavgifter

Vårt motto är att det ska vara lika enkelt att handla online som i en fysisk butik. Därför hjälper vi dig gärna med personlig rådgivning om du är i behöv av professionell belysningshjälp. Dina Megaman-lampor får du tryggt och säkert en till tre dagar efter beställning – helt fraktfritt. Bor du i Stockholm? Då har du även möjlighet att hämta dina beställda varor, handla eller jämföra olika belysningsalternativ i vår lagershop i Täby. Varmt välkommen!

5 artiklar

Fallande ordning
per sida

5 artiklar

Fallande ordning
per sida