Checkbox Öppet köp i 30 dagar  Checkbox Snabb leverans  Checkbox Fri frakt över 299kr

Du har inga produkter i din varukorg.

Lågenergilampor

Sänk energiräkningen med lågenergilampor från Megaman

I samband med utfasningen av de traditionella glödlamporna byter allt fler till energieffektiva och långlivade lågenergilampor från Megaman. Inhandla dessa hos oss och låt dig övertygas av dess många fördelar.

Många användningsområden

Oavsett om du är privatperson eller företagare vågar vi lova att du kommer att hitta det du söker hos oss. Vårt utbud av lågenergilampor från Megaman täcker alla möjliga användningsområden. Merparten av dessa lampor har ett varmt ljus som liknar den traditionella glödlampans, men finns i många olika former och utföranden. De är bäst lämpade till bords-, tak- och pendellampor och har en livslängd på upp till 15 000 timmar. Behövs en mjukare och behagligare belysning – exempelvis till shoppingcentra, mataffärer, restauranger, butiker, hotell eller kontor – passar de hållbara kompaktlysrören bättre. Är du i behov av en mer klassisk spotlightbelysning till taket, altanen, butiken eller kontoret ska du i stället satsa på en reflektor.

Glödlampan ersätts

Genom att ersätta glödlamporna med effektivare belysningsalternativ kan du spara upp till 90 procent av din energiförbrukning. Välj mellan LED-, lågenergi- eller halogenlampor. Behöver du hjälp med att ta reda på vilka lamptyper som ersätter just din gamla glödlampa? På vår hemsida har vi sammanställt en guide som pedagogiskt guidar dig till rätt belysningsersättare. Är du ute efter att hitta en specifik lampa men har tappat bort beteckningen? Mejla en bild på din lampa till kundtjanst@e-lampor.se så hjälper vi dig.

Enkelt att näthandla

Vårt motto är helt enkelt att det ska vara enkelt att handla online. Dina lågenergilampor från Megaman finns bara ett par musklick bort och levereras fraktfritt till dig inom en till tre dagar. Om du värdesätter personlig service och bor i Stockholm kan du dessutom välja att hämta dina varor eller ta dig en närmare titt på våra produkter i vår lagershop norr om Stockholm. Vi ser fram emot ditt besök.

12 artiklar

Fallande ordning
per sida

12 artiklar

Fallande ordning
per sida