Checkbox Öppet köp i 30 dagar  Checkbox Snabb leverans  Checkbox Fri frakt över 299kr

Du har inga produkter i din varukorg.

Osram Lumilux – kvalitativ lysrörsbelysning

Osram Lumilux är serien som garanterar energisparande och långlivade produkter inom lysrörskategorin. Köp dina ljuskällor på E-lampor.se redan i dag och få snabb leverans och gratis frakt!

Välj mellan många modeller

Osram är ett av branschens ledande märken inom belysningslösningar vilket tydligt märks på produkternas energieffektivitet och kvalitet. Den populära lampserien Lumilux är inget undantag. Den oslagbara kombinationen av låg energiförbrukning och hög ljusstyrka har gjort lamporna till populära inslag i både inom- och utomhusmiljöer. Serien utgörs främst av lysrör av typernaT5, T8 samt de kompaktare Dulux-modellerna.

T5, T8 & Dulux

Produkter från Lumilux finns i ett flertal utföranden. T8-lysrören med G13-sockel kan fås i flera olika ljusfärger och passar som belysning i såväl inom- som utomhusmiljöer. T5-lysrören, som delas in i High Efficiancy (HO) och High Output (HO), är upp till 50 procent mindre än T8-modellerna, men desto mer ekonomiska i längden på grund av sin energieffektivitet. T5 HE passar bra i offentliga byggnader, kontor, affärer och inom industrin, medan T5 HO därtill även används i tunnlar och parkeringshus. Vi är även återförsäljare av T5 minilysrör. Alla T5-modeller har en G5-sockel.

Bra produkter till bra priser

Att handla på E-lampor.se är att göra en bra affär. I vårt sortiment av belysningskällor från Osram Lumilux har vi samlat de allra bästa lysrörsprodukterna till mycket bra priser. Håll gärna utkik efter våra förmånliga mängdrabatter. Vi hjälper dig dessutom om du inte hittar det du är ute efter – kontakta våra kunniga lampexperter på 08-559 236 50 eller kundtjänst@e-lampor.se.

6 artiklar

Fallande ordning
per sida

6 artiklar

Fallande ordning
per sida