Checkbox Öppet köp i 30 dagar  Checkbox Snabb leverans  Checkbox Fri frakt över 299kr

Du har inga produkter i din varukorg.

Osram

Osram – ett kvalitetsmärke av rang

Köp dina ljuskällor från Osram hos oss! Här hittar du all den belysning som saknas i din närhet och får garanterat hållbara kvalitetsprodukter smidigt levererade direkt till dig. Beställ redan i dag.

Värt att veta

I över 100 år har belysningsföretaget Osram försett människor med smarta ljuslösningar. I dag är företaget en av världens två ledande belysningstillverkare. De tillhandahåller såväl klassiska produkter som belysning av modern teknik. Företaget står för miljömedvetenhet och kvalitet. Osram investerar också i utvecklingen av nya energieffektiva och hållbara ljuslösningar. Deras lågenergilampor förbrukar exempelvis 80 procent mindre energi än en vanlig glödlampa.

Lampor som håller

Hos oss på E-lampor.se finns ett stort utbud av kvalitetsbelysning från kända märken. Här hittar du bland annat energisnåla lampor i alla utföranden och för samtliga användningsområden. Vi har lampor för hemmet, kontoret, föreningslokalen, ugnen med mera. Köp också dina lampor till bilen hos oss – Osram är världens främsta leverantör av fordonslampor. Vi kan dessutom erbjuda dig mängder av produkter som inte finns tillgängliga i vanliga lampaffärer. Men vi vill inte bara kunna erbjuda dig ett brett sortiment; vi vill också kunna garantera dig att alla våra produkter är kvalitativa och säkra. Därför väljer vi att enbart jobba med professionella leverantörer med erfarenhet och kompetens. Vi samarbetar helt enkelt bara med företag som vi vet att vi – och därigenom också du – kan lita på. Som stolta återförsäljare av kvalitativa belysningslösningar kan vi garantera dig ett tryggt och hållbart toppresultat inom belysning.

Smidig och fraktfri leverans

På vår webbsida kan du snabbt och enkelt beställa alla dina lampor från Osram. Behöver du rådgivning gällande vilka produkter som bäst passar dina ändamål är det bara att höra av dig till vår kundtjänst. Vi levererar varor från lagret inom en till tre arbetsdagar och bjuder på frakten.

3 artiklar

Fallande ordning
per sida

3 artiklar

Fallande ordning
per sida